OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD FS GELKO HASSELT - FUTS PROJECT HALLE-GOOIK  3-3, 5-4 e.t. (2-1)

DATUM 01-05-2017

DOELPUNTEN 4' Dujacquier 0-1, 12' Gonzalo Carsi 1-1, 19' Lolo 2-1, 30' Leitao 2-2, 33' Lolo pen. 3-2, 33' Leitao 3-3, 44' Lolo 10m 4-3, 45' Lolo 10m 5-3, 47' Bissoni 5-4

VERSLAG 1' actie Halle-Gooik net onderschept voor doel
2' schot Galan Carsi na 1-2 net naast
3' hakje Bissoni op doelman Lahraoui, Leitao schiet rebound hard op Lahraoui, op counter schiet Dahbi op Zaramello
4' uitgespeelde actie Hasselt door Adnane naast het lege doel gezet
4' hoekschop via Dujacquier met schot in winkelhaak 0-1
6' doorbraak van Dahbi gestuit door Zaramello
6' balverlies via Leo tot bij Grello die mist voor doel
7' gele kaart voor Dahbi na een duel
12' schot Galan Carsi hoog over
12' Gonzalo Carsi met een laag schot in doel op hoekschop 1-1
17' panna van Galan Carsi
18' gele kaart voor Zerouali
19' laag schot Gonzalo Carsi gelost door doelman, en rebound door Lolo hoog in doel geschoten 2-1

Boeiende eerste helft waarin Halle-Gooik het best start en verdiend op voorsprong komt. Gelko Hasselt knokt zich terug in de wedstrijd, en kan door een foutje van de doelman op voorsprong komen.

21' schot van Galan Carsi hoog over, counter van Grello net afgeblokt
22' balverlies Hasselt bijna via Bissoni in doel maar Dahbi kan nog net wegwerken voor doel
24' counter Hasselt via Lolo op de rechterpaal
25' 2 kansen voor Teixeira en Dujacquier door Lahraoui afgestopt
26' Bissoni speelt Leitao vrij maar Kaddouri kan de bal op de lijn weghalen
29' Harram vrijgespeeld op hoekschop maar hij schiet onbegrijpelijk over
30' Leitao blokt Harram (foutief ?) af en lobt over de doelman 2-2
31' Adnane vastgehouden bij een doorbraak en Grello komt met geel goed weg
31' gele kaart voor Galan Carsi na een lichte fout
31' strenge rode kaart voor Teixeira na een contact met Lahraoui
33' Zaramello tackelt Kaddouri en krijgt geel, Lolo schiet de penalty hoog in doel 3-2
33' Leitao draait van zijn tegenspeler weg en schiet in doel 3-3
39' scherp schot van Leitao nog net van de lijn weggehaald
40' Bissoni wringt zich door het penaltygebied maar schuift naast

Verlengingen
44' 6e fout na handspel van Bissoni, Lolo knalt de 10m hard binnen 4-3
45' duwfout Carello en weer wordt de 10m ingeschoten door Lolo 5-3
47' uitgespeelde actie met 5 veldspelers afgerond door Bissoni 5-4

Halle-Gooik start furieus in de tweede helft met enkele kansen, maar Hasselt mist de betere kansen. Uiteindelijk scoren ze toch de gelijkmaker, maar een licht rode kaart geeft Hasselt de man meer situatie die ze via een penalty uitbuiten. Onmiddellijk laten ze zich echter terug verrassen en daarna blijft de match spannend tot het einde.
In de verlengingen leiden 2 ongelukkige fouten (handspel na een duw, en duwfout) tot 2 keer een 10m die feilloos worden omgezet waarna Hasselt met zijn beperkte spelerskern zicht dubbel plooit. Halle-Gooik speelt nu met vliegende keeper en 2x balverlies wordt niet afgestraft, waar ze na 2'30" de aansluiting vinden. Door onzorgvuldig rondspelen vinden ze geen gaatje meer, en krijgt Gelko Hasselt de bekerwinst over de streep.